Ukk

9.5mm filmisi ovat kutistuneet vanhuuttaan. Filmin reikien väli on pienentynyt ja filmi ei sovi enää projektoriin. Katselun projektorilla voi unohtaa. Meillä on uusi portti digiskannerissa 9.5mm filmille, joka huomioi filmin kutistuneisuuden ja korjaa virheen automaattisesti. Filmien digitointi onnistuu hienosti.
Ei haittaa, kunhan et sekoita super8 ja 2x8mm filmejä keskenään.
Onnistuu hyvin.
Voimme antaa tarjouksen työstä, nähtyämme materiaalin määrän / kunnon. Arviointi on aina maksutonta, eikä velvoita siirtoon. Mikäli pääsette paikanpäälle, arviointi käy odottaessa.
Filmit siirretään ensin meidän koneelle. Saatte materiaalin tikulla, jolla voitte suunnitella selostuksen. Sitten vaan varataan aika äänitykseen.
Todennäköistä on, että kysymyksessä on 16mm sepmag, eli 16mm irtoääni. Kuva on yhdellä rullalla ja ääni toisella rullalla. Voimme yhdistää kuvan ja äänen. Tuo filmit näytille. Arvio on aina maksuton.
Pituus on 35min
Kaikki onnistuu.
On mahdollista, että filmisi ovat vanhoja ja kuivuneita, eivätkä kestä enää projektorilla ajoa. Kun filmi kuivuu se samalla myös kutistuu ja haurastuu, samalla reikien väli pienenee. Voit tuoda filmin näytille, arviointi on aina maksutonta. Digitaaliskannerilla filmisi voidaan siirtää turvallisesti.
Tiedostot näkyvät Yhdysvalloissa tietokoneella. Mikäli niitä halutaan katsella muilla laitteilla voimme tehdä tiedostot myös NTSC-muotoon.
Filminleikkaaja liittää filmit yhteen isolle kelalle. Filmi puhdistetaan ja loppuun lisätään vetonauhaa. Saatte digi8 nauhan + alkuperäiset filmit takaisin siistissä suojakotelossa. Filmejä voi hyvin katsoa projektorilla, mikäli filmi muuten on hyvässä kunnossa.
Suosittelemme, että laitatte molemmat laadut eri keloille.
Paljousalennus määräytyy filmin kokonaispituuden mukaan. Vaikka toimittaisitte kaikki filmit nyt, voitte hakea niitä pois sopimuksen mukaan esim. osan vasta syksyllä. Voitte myös teetättää nyt vain pienen määrän ja työ jatkuu myöhemmin jo saavutetusta määräalennuksesta.
Filminsiirtoasiakkaat saavat Reel One:sta veloituksetta lainaksi katselulaitteen esim. viikonlopuksi kotiin. Laite on helppo käyttää, eikä polta filmiin reikiä. Kuvaruutu on tosin pieni ja himmeä, mutta filmit pystyy näin tunnistamaan.