Reel One oy ilmalankatu 2 00240 Helsinki
       
           
filmin liitokset Filmin siirtotekniikat        
filmin puhdistus          
siirtotekniikat
       
digi-formaatit
valo/värikorjaus
mediakorjaus
aikakoodikopiot
dvd-koodaus
filmin säilytys
 
ajankohtaista
digitointihinnat
linkit
 
 
yhteystiedot
 

Vaikka lopputuote olisi tiedosto, DVD-levy tai digitaalinauha, ei ole  samantekevää miten materiaali on digitoitu. Monet yritykset mainostavat digitaalista lopputuotetta, mutta kun kysytään millä filmi on siirretty tai voisiko laitetta nähdä, vedotaan liike-salaisuuteen. Pikku projektori ja siihen kytketty kamera tai ccd-kenno surisemassa liikkeen takahuoneessa ei herätä asiakkaan luottamusta.

Meillä Reel One:ssa asiakas on tervetullut tutustumaan filmin siirtoon paikanpäälle. Esittelemme mielellämme ammatti-skannereita, värikorjausstudiota  ja demo-materiaalia. Voit myös ottaa oman filmisi mukaan ja tulla kysymään tarjousta muistojesi digitoinnista tai  vertailemaan miltä näyttää filmi aidolla filmiskannerilla siirrettynä.        Arviointi ja esittely on maksutonta

   
 
Reel One:ssa filmit digitoidaan kahdella isolla digitaaliskannerilla.( BTS ja RANK CINTEL). Samoilla laitteilla 35mm elokuvista tehdään Blu-Ray ja  DVD versioita meillä ja ympäri maailman.

TV- ja elokuvatuotantoon tarkoitetut nakkikioskin kokoiset laitteet digitoivat filmit pikseli kerrallaan reaaliajassa. Digitaalinen mediakorjain VS4 "puhdistaa" filmin  ja värikorjaimella voidaan palauttaa filmin alkuperäiset sävyt.

,

 

Soita ja varaa aika ! Käyntiosoite: Reel One oy  MTV3 A-talo 2krs. Ilmalankatu 2   00240 Helsinki